Terug / Home / Wijnlijst Garnalen cocktail van opa Ben
Wanneer mijn vader de keuken in ging dan verraste hij ons hiermee.
Hij maakte het ook met mandarijnen of pommelo's.
Wijnadvies (wit) Gianat Roero Arneis, az. agr. Giovanni Negro
Ingrediënten
3 kiwi's,
150 gram garnalen,
2 lente uitjes,
mayonaise,
tomatenketjap,
worstershiresaus,
cognac,
gembernat,
zout en peper.
Bereiding
Schil en snijd de kiwi in kleine blokjes.

Verdeel de kiwi blokjes in vier kommetjes.

Leg hier een groot deel van de garnalen overheen.

Maak een sausje met de overige ingrediënten behalve de lente uitjes.

Doe dit sausje over het garnalen mengsel.

Garneer met de lente uitjes en de overige garnalen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inge van Leuven, vinoloog
J.P. Coenlaan 21
2024 AL Haarlem
tel. (023) 5253 988, fax. (023)5253983
louvin_imvanleuven@hotmail.com