Pesto
Snel zelf gemaakt

Terug / Home / Wijnlijst
IngrediŽnten
100 gram pijnboompitten
1,25 dl olijfolie extra vierge
6 tenen knoflook
1 theelepel grof zeezout
35 gram basilicumblaadjes in stukjes gescheurd
50 gram Pecorino kaas geraspt
50 gram Parmezaanse kaas geraspt
Bereiding
Pijnboompitten roerbakken in 1 lepel olijfolie en laat het afkoelen.

Pijnboompitten, zout, knoflook, basilicum in keukenmachine fijn malen.
Voeg olijfolie toe en zout.

Wanneer je het direct gebruikt ook de kaas toevoegen, anders pas bij gebruik.
Olijfolie Olio extra vergine d'oliva, Villa di Vetrice di F.lli Grati

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inge van Leuven, vinoloog
J.P. Coenlaan 21
2024 AL Haarlem
tel. (023) 5253 988, fax. (023)5253983
louvin_imvanleuven@hotmail.com