Terug / Home / Wijnlijst |
Eenvoudig te bereiden en verrassend lekker.
De ansjovisfilets maken het af. |
Wijnadvies | Chianti Rufina, Villa di Vetrice di F.lli Grati |
Ingrediënten
Olijf olie om in te bakken Olijfolie extra Vergine uien knoflook 1 Courgette 3 Ansjovis filets spaghetti pesto (eventueel zelf gemaakt) |
Bereiding
Uien en knoflook snipperen en snijd de courgette klein. Bak de courgette en voeg de uien en de knoflook toe. Zet het vuur zacht en doe de ansjovisfilets erbij. Laat dit smelten in de pan. Kook de pasta beetgaar. Giet de pasta af, meng dit met de ansjovis mengsel. Voeg de pesto toe en een heel klein beetje olijfolie extra vergine en maak af met zout en peper. Voeg over de pasta wat Parmezaanse kaas |
Olijfolie | Olio extra vergine d'oliva, Villa di Vetrice di F.lli Grati |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inge van Leuven, vinoloog |