Pasta di Marco
Pasta met courgettes en ansjovis

Terug / Home / Wijnlijst Eenvoudig te bereiden en verrassend lekker.
De ansjovisfilets maken het af.
Wijnadvies Chianti Rufina, Villa di Vetrice di F.lli Grati
Ingrediënten
Olijf olie om in te bakken
Olijfolie extra Vergine
uien
knoflook
1 Courgette
3 Ansjovis filets
spaghetti
pesto (eventueel zelf gemaakt)
Bereiding
Uien en knoflook snipperen en snijd de courgette klein.

Bak de courgette en voeg de uien en de knoflook toe.
Zet het vuur zacht en doe de ansjovisfilets erbij. Laat dit smelten in de pan.

Kook de pasta beetgaar.

Giet de pasta af, meng dit met de ansjovis mengsel.
Voeg de pesto toe en een heel klein beetje olijfolie extra vergine en maak af met zout en peper.

Voeg over de pasta wat Parmezaanse kaas
Olijfolie Olio extra vergine d'oliva, Villa di Vetrice di F.lli Grati

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inge van Leuven, vinoloog
J.P. Coenlaan 21
2024 AL Haarlem
tel. (023) 5253 988, fax. (023)5253983
louvin_imvanleuven@hotmail.com