Pasta con Mozzarella e Pomedori
Spaghetti met mozarella en tomaten
Terug / Home / Wijnlijst
Een heerlijk gemakkelijk recept.
Binnen 20 minuten heb je een maaltijd op tafel, die ook nog lekker smaakt.
Wijnadvies Pojega Valpolicella DOC Classico Superiore,
Az. Agr. Guerrieri Rizzardi

Chianti Rufina,
Villa di Vetrice di F.lli Grati
Ingrediënten
1 pak spaghetti
3 á 4 tomaten (pomedori)
zongedroogde tomaten in olie
buffel mozzarella of verse mozzarella
basilicum
zout en peper
eerste persing olijfolie.
Bereiding
Kook 1 pak spaghetti volgens de aanwijzingen.

Meng in een grote kom
- klein gesneden tomaten (liefst pomodori),
- een handvol gesneden zongedroogde tomaten,
- 2 bollen mozzarella gesneden (liefst buffel),
- een handvol basilicum,

Voeg zout en peper toe
en goede olijfolie van de eerste persing.

Giet de pasta af en meng het met het mozzarella mengsel.
Olijfolie Olio extra vergine d'oliva,
Villa di Vetrice di F.lli Grati

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inge van Leuven, vinoloog
J.P. Coenlaan 21
2024 AL Haarlem
tel. (023) 5253 988, fax. (023)5253983
louvin_imvanleuven@hotmail.com