Terug / Home / Wijnlijst | |
Een heerlijk gemakkelijk recept.
Binnen 20 minuten heb je een maaltijd op tafel, die ook nog lekker smaakt. | |
Wijnadvies |
Pojega Valpolicella DOC Classico Superiore, Az. Agr. Guerrieri Rizzardi Chianti Rufina, Villa di Vetrice di F.lli Grati |
Ingrediënten
1 pak spaghetti 3 á 4 tomaten (pomedori) zongedroogde tomaten in olie buffel mozzarella of verse mozzarella basilicum zout en peper eerste persing olijfolie. |
Bereiding
Kook 1 pak spaghetti volgens de aanwijzingen. Meng in een grote kom - klein gesneden tomaten (liefst pomodori), - een handvol gesneden zongedroogde tomaten, - 2 bollen mozzarella gesneden (liefst buffel), - een handvol basilicum, Voeg zout en peper toe en goede olijfolie van de eerste persing. Giet de pasta af en meng het met het mozzarella mengsel. |
Olijfolie |
Olio extra vergine d'oliva, Villa di Vetrice di F.lli Grati |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inge van Leuven, vinoloog |