Recepten / Home Garnalen Cocktail met yoghurt en Crème Fraiche
Dit is een lekkere frisse garnalen coctail en niet al te zwaar.
Het komt uit Big Book of Basics en is wat aangepast.
Ik ga het beslist vaker maken.
Wijnadvies Prosecco di Valdobbiadene Spumante Brut, Sorelle Bronca

Tobiòt Chardonnay, Anna Ghione
Ingrediënten
sla,
250 g garnalen,
150 g yoghurt,
5 eetl. crême fraiche,
2 el citroensap,
bieslook,
dille,
zout en peper uit de molen
Bereiding Maak bieslook en dille fijn, maar laat 4 takjes dille apart. Was de sla.

Meng de yoghurt en crême fraiche, doe hierbij de kruiden, zout en peper en citroensap.
Meng dit goed.
Doe op de borden de sla, met daarover heen de garnalen en de saus.
Doe een takje dillen er nog boven op.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------