Recepten / Home Salade met gegrilde geitenkaas en appel
Het frisse zuur van de appel met het zachte van de geitenkaas en
het krokante van het geroosterde stokbrood gaan heel goed samen.
Wijnadvies Entre deux mers Sauvignon blanc, Château Haut Pougnan

Côtes du Rhône Cairanne Village blanc, Domaine Brusset
Ingrediënten
4 plakjes geitenkaas (Chèvre Frais),
4 plakken granny smith,
8 sneetjes brood met olijfolie gebakken in de oven,
Groene sla,
geroosterde pijnboompitten,
olijfolie 1e persing,
balsamico azijn,
mosterd,
klein beetje gembersiroop,
zout en peper.
Bereiding
Zet de oven op 200o Celsius.
Maak een sausje van olijfolie, azijn, mosterd, gembersiroop, zout en peper.

Doe de appelplakken in de oven.
Was de sla en verdeel het over de borden.
Doe hier de geroosterde broodjes op.
Na een paar minuten de geitenkaas op de appel doen en bak dit nog even in de oven.
Wanneer dit zacht wordt op de geroosterde broodjes leggen.
Saus wat over de sla doen en dan de pijnboompitjes erover heen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------